Büyü

Koruma Vefki

Tarafından yazılmıştır admin

Koruma Vefki

Koruma vefki kişileri büyülerden, nazardan, kazadan, beladan ve her türlü olumsuzluktan korumak için yapılmaktadır. Vefkte tamamen dualardan faydalanılır. Vefk olarak adlandırdığımız uygulamalar büyü değildir. Özel dualar ve hesaplamalarla yapılır. Kişilerin korunmaya ihtiyacı olduğu bilindiği için bu dualar onları her türlü kötülükten koruyacaktır. Korunma vefkleri medyum hocalar tarafından yapılmaktadır.

Öncelikle üzerlerinde büyü, muska, nazar ya da farklı uygulamalar olduğunu düşünenler ve şüphe edenler medyuma giderek sıkıntılarını anlatmalıdır. Medyumlar kişilere bakım yaparak hangi olumsuz durumun olduğunu tespit edecektir. Bunları gidermek ve bir daha olmaması için önlem almak için de gerekli çalışmaları yapacaktır.

Koruma Vefki Nasıl Yapılır?

Koruma vefki ve nasıl yapıldığı kişiler tarafından merak edilir. Öncelikle şunu söylemek gerekir ki insanlar başkaları tarafından bazı kara büyülere maruz kalabilir. Çekememezlik sorunu ya da kötülük etmek isteyen kişiler farklı büyüleri yaparak kişinin sağlığını ve mutluluğunu bozabilir. Büyülerin belirtileri arasında kişinin işlerinin ters gitmesi, nasipsizlik yaşaması, baş ağrıları, sersemlik, uyku bozukluğu ve agresif haller bulunur. Bu belirtileri üzerinde taşıyanlar büyüye maruz kalmış mı diye bakım yaptırır.

Üzerinde büyü olanlar bunun bozulması sonucunda koruma vefki ile tılsımlanmış olur ve kişi bir daha büyüye maruz kalmaz. Aynı zamanda nazara gelenler ve belalar içinde olanlar için de korunma vefkleri yapılır. Bu işlem bir nevi kişiye kötülüklerin uğramasını engellemektedir.

Koruma Vefki Faydaları

Koruma vefki hocaların yapmış olduğu bir işlemdir. Kendinizi olumsuzluklardan koruyabileceğiniz söz konusu olurken; bulunduğunuz ortamı ve evinizi kötülüklerden, cinlerden ve kötü insanların şerrinden korumanızı da sağlar. Bu vefk ile size musallat olmuş cinlerden de korunabilir normal hayatınıza dönebilirsiniz. Kişinin rahatlaması ve işlerinin düzene girmesi, onun mutlu olması için önemlidir.

İnsanın hayatında bulunan olumsuzluklar onun kötü zamanlar geçirmesine neden olur. Hemen onlardan kurtulmak ve normal hayata girmek gerekir. Kendinizin ya da yakınlarınızın bu tür sıkıntıları olduğunu düşünüyorsanız hemen bir medyuma ulaşmalı ve durumu anlatmalısınız. Koruma vefki uygulaması yapıldıktan sonra kişilerin üzerinde bulunan bütün kötü durumlara önlem alınmaktadır. Medyumun yapacağı bakımda bütün her şey ortaya çıkacaktır.

 

 

 

 

 

Yazar Hakkında

admin

Yorum Yap

× Whatsapp İletişim
seo hizmeti | aydın çıkışlı turlar | denizli çıkışlı turlar | ankara çıkışlı turlar | bursa avukat | ankara volkswagen yedek parça | aşık etme büyüsü | bağlama büyüsü | aşk büyüsü | izmir iç mimar |